November 28, 2023 hanne.lemmens

Op bezoek (mét sausjes) bij Gillis & Govaerts op MNM!

In de opnamestudio van Gillis & Govaerts waar de hele redactie komt proeven van de sausjes

Full house voor saus! (haha)

Deze dinsdag ging ik langs bij Sander Gillis en Laura Govaerts op radiozender MNM om er te babbelen over mijn boek ‘SAUS IS DE BESTE SAUS‘! Het was een superleuk gesprek – good vibes only – over het boek, minder lekkere sauzen en wat we doen met mensen die geen saus eten (niets, we doen niets).

Ik had mijn eigen ‘La Vie en Sauce’ cocktailsaus mee met wortel en kerstomaatjes en mijn zelf uitgevonden TIRAMISAUS met speculoosjes. Vind je allemaal terug in het boek. Heerlijk bezoekje, heerlijke mensen!

Herbeluister hier! (vanaf 01:06 zoiets)

, , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *