Nieuws

Waar ben ik nu weer mee bezig
De nieuwe K3 iedereen!
De nieuwe K3 iedereen!

Te gast in Club Net, waar I did the thing

De nieuwe K3 iedereen!

Club Net is niet alleen een formidabele naam voor een plezante podcast over het internet, het is ook een plezante podcast over het internet! Fien Robbe, Karen François en ik hadden het over ANGELA BASSETT DID THE THING en cringe als concept, AI voice generation, online shoppen en VagTok. Het was fantastisch.

Wij kinnen er toch nogal wat van

Beluister op Spotify of via VRT MAX!

Joepie ik werd NIMCEL van het jaar op de Jamie Awards!

Eindelijk erkenning voor de SAUSMILF!

Op de derde editie van de online video awards, de Jamies, werd ik in De Grote Post in Oostende verkozen tot NIMCEL van het jaar. Dat is een vreselijke naam maar ook een afkorting van Niche Internet Micro Celebrity.

Ik dacht ik blijf stijlvol!

Uiteindelijk wonnen alle genomineerde NIMCELS, met de boodschap dat je eigen ding doen op het internet eigenlijk gewoon moet worden aangemoedigd. Schoon!

BEDANKT AAN IEDEREEN DIE ME NOMINEERDE EN OP ME STEMDE!

De complete award show kan je hier bekijken (stukje NIMCEL vanaf 1:05:00).

Team om te zien!

De geweldige designer Studio Caro lanceert een nieuwe formule om dat hele ‘Wie zijn we?’-gedeelte van een bedrijfswebsite zowaar tof te maken: een reeks authentieke portretten van alle medewerkers. Om hier een leuke titel voor te bedenken, schakelde ze mij in en ik leverde ‘TEAM OM TE ZIEN’, een nostalgische maar toch moderne titel die helemaal bij de stijl van Studio Caro past (al zeg ik het zelf want ja ik zeg dat hier nu zelf).

Ze maakte onder andere van mij zo’n portret – inclusief subtiele toetsen van cocktailsaus. Heerlijk.

Bedrijfsportret van copywriter Hanne Lemmens door Studio Caro

Mijn portret door Studio Caro

Keihard babbelen over de film ‘Bernie’ en wat niet al in De Videotheek Podcast

Hanne Lemmens in De Videotheek Podcast

De sympathieke Bo Sels van De Videotheek Podcast vroeg me een favoriete film te komen bespreken die volgens mij ondergewaardeerd is. En ik moest niet lang nadenken. Voor mij is dat absoluut ‘Bernie’ (2011) van Richard Linklater. Met een Jack Black zoals je hem nog nooit hebt gezien, in een sympathiek maar venijnig (waargebeurd) verhaal.

Wil jij mij ook graag een dik uur zien babbelen? Kijk dan hier!