January 1, 2023 hanne.lemmens

Team om te zien!

Authentieke geschilderde portretten van collega's door Studio Caro

De geweldige designer Studio Caro lanceert een nieuwe formule om dat hele ‘Wie zijn we?’-gedeelte van een bedrijfswebsite zowaar tof te maken: een reeks authentieke portretten van alle medewerkers. Om hier een leuke titel voor te bedenken, schakelde ze mij in en ik leverde ‘TEAM OM TE ZIEN’, een nostalgische maar toch moderne titel die helemaal bij de stijl van Studio Caro past (al zeg ik het zelf want ja ik zeg dat hier nu zelf).

Ze maakte onder andere van mij zo’n portret – inclusief subtiele toetsen van cocktailsaus. Heerlijk.

Bedrijfsportret van copywriter Hanne Lemmens door Studio Caro

Mijn portret door Studio Caro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *